Avond 2 – Familieopstellingen 21 mei 2012

Zelfs als je elkaar al jaren kent, het maakt echt uit of – naast elkaar staand – links staat van die ander of juist rechts: het voelt anders en je lichaam geeft je daar signalen over!

Dat bleek ook weer op 21 mei 2012 uit de inleidende oefening die Gerard ons bood tijdens onze tweede opstellingenavond.

Een avond ook weer vol energie en wonderlijke ontwikkelingen: 20 mensen woonden 2 systemische opstellingen bij waarbij de enorme invloed van vaders en moeders duidelijk zichtbaar werd.
Er werd gehuild en er werd gelachen.
En aan het eind van de tweede opstelling stond iedereen in het “opstellingsveld” en was de liefde en verbondenheid in één blik zichtbaar en voelbaar!

Wij, Gerard, Lies en Tura hebben erg genoten.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en alle openheid!

Mocht jij zelfs nog iets willen delen over deze avond, dan kan dat hieronder.

2 gedachten over “Avond 2 – Familieopstellingen 21 mei 2012

  1. Het was echt een prachtige avond! wat een zorg en wat een warmte en een betrokkenheid van alle mensen! ik heb er nu nog een glimlach op mijn gezicht van staan. Ik ben dankbaar.
    jullie zijn denk ik een top trio!!!!!! ontzettend bedankt voor deze prachtige ervaring! Ik heb er ook van geleerd dat geluk ook erg zit in JEZELF erkenning geven ipv dat bij anderen te zoeken.
    Fijn dat jullie bestaan!

  2. Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan, het heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrasd dat ik meteen al zo geraakt werd door de inleiding van Gerard. Ik werd ontroerd door de mooie liedjes van Tura. Lies wil ik bedanken voor de fijne begeleiding van de opstelling. Manuela voor mij kiezen van haar verantwoordelijkheid. Ik heb mijn tranen rijkelijk laten vloeien. Ik had geen tijd meer om van allen afscheid te nemen. Ik zou Manuela nog wel een keer willen ontmoeten, als zij dat ook zou willen. Ik dank allen voor hun steun en spiegel die zij mij voorhielden. Het was een fijne leerzame avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *