Avond 35 – Familieopstellingen 16 februari 2017

Het was een zachte, al bijna lente-achtige avond. Met een kleine en fijne groep deelnemers (6 vrouwen) en het complete team van Opstellingen Amsterdam (Gerard, Lies en Tura).

In de eindkring stonden 9 mensen hand in hand en werden de volgende woorden gedeeld: “Dankbaar”, “Liefde”, “Stilte”, “De dood als levenselixer”, “Mooi”, “Liefde”, “Zachtheid” & “……. (stilte)”.

In de eerste opstelling stonden representanten voor: de vraagsteller (die later moeder werd), steun, mensen, verlangen en eenzaamheid. De vraagsteller stapte later zelf in.

De tweede opstelling was een stille: met representanten voor de vraagsteller zelf, de dood, vader, moeder, luchtigheid, vrienden en vriendinnen, en Liefde. De vraagsteller stapte later zelf in.

De vertolkte liedjes op deze avond waren: “Time after time” van Cindy Lauper en “To make you feel my love” van Bob Dylan.

Het was een avond waarop veel water (met citroen en verse muntblaadjes) werd gedronken, de drie soorten chocolade bijna op waren en waarin hartelijk afscheid genomen werd van elkaar. Klein en groots, fijn en warm.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *