Avond 29 – Familieopstellingen 19 april 2016

O, ik voel me geheel vervuld met liefde. Wat werd ik opgetild, zeg… terwijl ik alleen maar een representant was in een opstelling. Het kwam onverwacht en was overweldigend en helend.
 
De groep was klein maar fijn, precies zoals de oude uitdrukking ons vertelt. Iedere aanwezige wenste een opstelling dus dat werd loten.
 
De eerste opstelling begon zonder dat we te weten kwamen waar het over ging. Met representanten in het veld voor de aanvrager, “de kwestie”, vader en vrijheid/lucht/verbinding. De aanvrager zelf stapte later in.
 
In de tweede opstelling – na een muzikale pauze met o.a. het lied “In the arms of a woman” – stonden representanten in het veld voor de aanvrager, de aanvrager zelf meteen ook, de potentiële nieuwe geliefde, het heden, het hart en iemand voor de onaangename kwesties uit het verleden die uiteindelijk transformeerde in een beschermingsmechanisme.
 
Op het eind keken we elkaar met verwondering en warmte aan. Zo voelbaar de verbinding, zo verbazingwekkend hoe snel dat kan ontstaan terwijl je feitelijk totale vreemden van elkaar bent.
 
Wow, ik voel het nu weer helemaal door me heen stromen!
Wat een zegening, wat een feest!

Dank! <3

Tura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *