Avond 23 – Familieopstellingen 18 mei 2015

Mr. Bean aan de Ceintuurbaan te Amsterdam zat bomvol met 5 mannen en 13 vrouwen en het driekoppige team van Opstellingen Amsterdam. En dit is wat er zoal in de deinende eindkring geopperd werd: “Verrast, verbinding, tegemoet treden, zee, warm, kleurrijk, hartverwarmend, rolling, licht, intens…”

Na de beginoefening en het lied “In The Arms Of A Woman” van Amos Lee werd in de eerste opstelling de zoektocht naar het centrum opgesteld. Met representanten voor het centrum, de ik-persoon, hindernis, vader en steun. De vraagsteller trad op een gegeven moment de opstelling binnen. Er stroomden tranen… er werd gelachen… en stappen gezet. Menselijke energie is zo voelbaar.

Na de pauze en een gezamenlijk zingen van het refrein van “Blowing In The Wind” werden in groepjes van drie mensen kleine opstellingen gedaan: de ik-persoon zelf, een doel en dat wat de ik-persoon hindert. Om beurten. Kort maar krachtig.

Mocht jij nog iets willen vertellen over je ervaring op deze avond, dan kan je dat hieronder doen. Je emailadres wordt gevraagd maar niet geopenbaard.

=

2 gedachten over “Avond 23 – Familieopstellingen 18 mei 2015

  1. Leuke avond! Heel fijn dat er zo veel subtiliteit was. Heel mooi om te zien hoe veel verbondenheid en vertrouwen er was.
    In de drietal opstelling kwam ik een behoorlijke blokkade in mezelf tegen – onverwacht, in een zo korte oefening. Ben benieuwd, of ik reactie zal merken.
    Ik wens jullie heel veel leuke openbaringen! Tot de volgende keer,

    Monika

  2. Wat een oneindige mogelijkheden heeft het leven als het er allemaal mag zijn. Met een gemeenschappelijk groot en ruim hart. Met uitnodigende kaarten en krachtige oefeningen die verder muzikaal omlijst hun hartelijke werking hebben. Dank aan allen, mijn ‘uitgenodigde’ dierbaren die ook belangstelling toonden voor familie-opstellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *